Pui Ciobanesc German

Pui Ciobanesc German - Bucuresti

Alege un companion

Pui Ciobanesc German deosebiti cu pedigree sunt disponibili la Canisa Casa di Arancina. Alege un companion loial si inteligent pentru viata ta. Linie de sange certificata si ingrijire de inalta calitate. Exemplarele noastre, reprezinta o alegere excelenta pentru iubitorii de caini.

 

Cuib incepand cu luna Mai - 2024

Suntem încântați să anunțăm o montă specială între doi exemplare minunate din rasa ciobănesc german:

Această montă promite să ofere pui cu caracteristici excelente și să contribuie la îmbunătățirea rasei. Nu ratați oportunitatea de a face parte din această călătorie frumoasă în creșterea ciobănescului german de ideal!

Suntem recunoscători pentru toate urările și susținerea voastră în această perioadă specială. Vă invităm să împărtășiți bucuria alături de noi și să urmăriți împreună evoluția acestei minunate generatii.

Pentru mai multe informații suplimentare sau a intra în contact cu noi, vă stăm la dispoziție în mai multe moduri:

Telefon: 0756 403 323

E-mail: info@hlm.ro

Puteți să ne contactați și prin WhatsApp la același număr de telefon: 0756 403 323.

De asemenea, suntem disponibili pe Facebook Messenger. Ne puteți găsi pe pagina noastră de Facebook la adresa https://www.facebook.com/di.casa.ara. Vă mulțumim pentru interesul acordat și suntem bucuroși să vă ajutăm cu orice informații sau întrebări aveți.

Parinti selectati

Monte in Canisa Noastra

 

  La Casa di Arancina, ne angajăm să aducem pe lume pui de ciobanesc german de calitate superioară, prin selecția atentă a perechilor de reproducție. Colaborăm cu parteneri de încredere, respectând rigorile standardelor de sănătate și performanță ale rasei.

Cu Pedigree în Gene și Fericire în Ochi

  Aici pasiunea pntru rasa ciobănești german întâlnește standardele genetice de top.

Mai mult decât atât, aici vei găsi exemplare superbe. Pedigree autentic și linii genetice conforme.

În plus, echipa dedicată de la Casa di Arancina se străduiește să ofere cățeluși sănătoși și bine socializați. Prin urmare, fiecare descendent este crescut cu dragoste și atenție, garantându-se o calitate superioară.

Nu ezita să alegi un pui ciobanesc german de la Casa di Arancina. 

Te vei bucura de un companion inteligent și frumos. Prin reproducție selectivă păstrăm standardele de vârf ale rasei.

Pe măsură ce cresc, acești pui promițători pot deveni lideri în activitățile de pază și salvare. Instinctul lor natural de a-și proteja teritoriul și stăpânii îi face să fie alegeri ideale în aceste roluri.

Pentru a se dezvolta armonios, puii Ciobănesc German necesită exerciții regulate și provocări mentale zilnice. Cu atenție și grijă, acești micuți promițători se vor transforma în niște câini loiali și puternici.

Pui Ciobanesc German

Pui ciobanesc german dragut.

Galerie cuib E

Canisa Casa di Arancina respectă cerințele stricte stabilite de CNGG și SV Germania. Mai mult, ne asigurăm că doar cei mai sănătoși și puternici pui ciobanesc german sunt reprodusi pentru a obține o rasă robustă și sănătoasă.

Exemplarele noastre deosebite, fiecare dintre ele dețin atât dreptul de montă, cât și un pedigree autentic și complet.

Asigurăm transparență totală și documentație completă pentru fiecare exemplar, inclusiv pedigree-ul complet și toate certificatele necesare.

Drept urmare, pentru cei interesați să achiziționeze un pui, este important să găsiți un crescător de încredere, care acordă o atenție deosebită împerecherii și selecției câinilor. Astfel, vă puteți asigura că veți avea un companion puternic, inteligent, loial și sănătos, alături de voi mulți ani.

În concluzie, puii Ciobănesc German sunt alegerea perfectă pentru iubitorii de câini puternici și devotați. Cu timp și efort, vei avea un companion de nădejde pentru ani de zile.

Galerie cuib A

Colectie de imagini

Puii de Ciobanesc German sunt adorabili și promițători. Cu ochii lor calzi și jucăuși, acești micuți vor aduce bucurie în viața ta. Personalitatea lor puternică și devotamentul față de stăpân încep să se contureze deja în primul an de viață.

Antrenamentul și socializarea sunt esențiale pentru a dezvolta la maximum potențialul acestor pui de ciobanesc german. Cu determinare și răbdare, Ciobănescul German se va transforma într-un companion incredibil.

Blana lor groasă este un semn al robusteții lor și îi protejează de intemperii. Chiar și în zilele reci, puii Ciobănesc German sunt gata să se joace și să exploreze.

Energici și jucăuși, acești pui sunt iubiți de copii și se atașează rapid de întreaga familie. Cu un grad înalt de inteligență, Ciobănescul German este dornic să învețe și să fie alături de oameni.

 

Canisă Ciobănesc German - Casa di Arancina

Canisa Casa di Arancina, specializată în creșterea de Ciobănesc German, a fost fondată în 2015 în București. Cu pasiune pentru rasa ciobanesc german și dedicație pentru pui, suntem sursa ta de încredere pentru acești minunați patrupezi. Descoperă farmecul unui pui ciobanesc german în fiecare zi! Aici găsești cei mai buni prieteni cu blană.

Galerie Video

Sigla Clubul Național al Ciobănescului German din Germania (Verein für Deutsche Schäferhunde) dedicat exclusiv ciobănescului german.
Logo-ul Federației Chinologice Internaționale evidențiază standardul rasei Ciobănescului German, recunoscut pe plan mondial pentru calitățile sale remarcabile.
Sigla Clubului National de Ciobanesc German
Logo-ul Asociației Chinologice Române pune în valoare tradiția și calitățile de excepție ale Ciobănescului German, promovând standarde ridicate în creșterea și îngrijirea acestor câini.
Logo-ul Asociației Metropolitane București este un simbol al dedicării față de Ciobănescul German și de standardele ridicate ale acestei rase remarcabile.