Femele

Afrodita

Info

Canisa Casa di Arancina

Hair                Stockhair

Dam born:      08 February 2021

Pedigree:        34770-19/166 

Microchip:      642090001925164

DNA:              Gepruft

HD:                 Normal

ED:                 Normal

Rezultate

BH – IGP
CAC – 22.06.2019 – BUCURESTI
:        FP 1, BPUPPY

CACIB – BUCURESTI – 15.05.2022:     EXC1 CAC, CACIB
CAC – BUCURESTI – 15.05.2022:         CAC, BB, BOS

CNCG Arges, 4 Septembrie 2022:      FB 3  F.C.I. Marko Jovovic

Pentru iubitorii de câini și pasionații de rase canine germane, vă prezentăm pe Afrodita Von Haus Stoica. Afrodita strălucește în pregătirea pentru testele Korung. Ea a obținut Examenul BH și IGP1, două titluri prestigioase.

Aceste teste evaluează abilitățile câinelui, loialitatea și fizicul său. Afrodita a demonstrat calități de excepție și colaborare strânsă cu stăpânii ei. Are sănătate perfectă, cu rezultate HD-Normal și ED-Normal.

Cu linie de sânge impecabilă, Afrodita reprezintă dedicarea pentru rasa canină germană. Urmați evoluția ei pe această pagină pentru noutăți. Contactați-ne pentru informații suplimentare despre Afrodita și programul nostru pentru rasa canină germană.

Pedigree

Iliano vom Haus AngelYack von del NandoHomar dei Colli di Uzzano
Gabi vom Schwedenring
Odette vom Merkur SternFred vom Rumbachtal
Jin vom Merkur-Stern
Uzzi von Haus StoicaAris von MelanchthonYoker vom Pendler
Daisy von Melanchthon
Mischaa von Haus StoicaFigo du Val d'Anzin
Cassandra in Regnum Marianum

Canisă Ciobănesc German - Casa di Arancina

Canisa Casa di Arancina, specializată în creșterea de Ciobănesc German, a fost fondată în 2015 în București. Cu pasiune pentru rasa ciobanesc german și dedicație pentru pui, suntem sursa ta de încredere pentru acești minunați patrupezi. Descoperă farmecul unui pui ciobanesc german în fiecare zi! Aici găsești cei mai buni prieteni cu blană.

Galerie Video

Sigla Clubul Național al Ciobănescului German din Germania (Verein für Deutsche Schäferhunde) dedicat exclusiv ciobănescului german.
Logo-ul Federației Chinologice Internaționale evidențiază standardul rasei Ciobănescului German, recunoscut pe plan mondial pentru calitățile sale remarcabile.
Sigla Clubului National de Ciobanesc German
Logo-ul Asociației Chinologice Române pune în valoare tradiția și calitățile de excepție ale Ciobănescului German, promovând standarde ridicate în creșterea și îngrijirea acestor câini.
Logo-ul Asociației Metropolitane București este un simbol al dedicării față de Ciobănescul German și de standardele ridicate ale acestei rase remarcabile.