Champ vom
Haus Emy

Canisă Ciobănesc German - București

Pregătiți să îndeplinească orice sarcină

Canisa Casa di Arancina este o canisă de Ciobănesc German situata in Bucuresti, cu experiență în creșterea și selecția exemplarelor de top. Aici veți găsi informații utile despre această rasă, precum și despre valorile care ne ghidează în activitatea noastră.

Champ vom Haus Emy

Info

Dam born:      09 November 2021

Pedigree:        40721-22/166

Microchip:      642099000862956

DNA:               Gepruft

HD:                  Normal

ED:                  Normal

Rezultate

CACIB:     Excelent

CAC:         Excelent

Mascul ciobanesc german in pozitie la teren.

Bine ați venit pe pagina noastră dedicată minunatului Champ vom Haus Emy, un reprezentant deosebit al Canisei Ciobănesc German – Casa di Arancina. Champ provine dintr-o linie extraordinară, având în spate strămoși de prestigiu și performanță.

Pentru a asigura calitatea și sănătatea exemplară a acestui superb exemplar, am efectuat testele displazice HD-ED și am trimis rezultatele în Germania, la SV (Verein für Deutsche Schäferhunde) pentru oficializare. Așteptăm cu nerăbdare certificarea acestor teste, care confirmă excelența genetică a lui Champ și ne asigură că adn-ul său conform.

Nu numai că Champ impresionează prin originile sale, dar și anatomia lui este remarcabile. El demonstrează o construcție corporală echilibrată și proporționată, cu o linie superioară puternică și o angulare corectă a membrelor.

Aceste caracteristici contribuie la mobilitatea și agilitatea sa, făcându-l un exemplu perfect al standardului rasei. Coama sa impresionantă și uimitoarea sa manta de blană sunt în ton cu standardele rasei. Cu o nuanță intensă și uniformă, blana sa neagră strălucește în soare și adaugă un aspect elegant și nobil. În concluzie, Champ vom Haus Emy reprezintă o linie de show excepțională în cadrul Canisei Ciobănesc German – Casa di Arancina.  Caracterizat de origini prestigioase, rezultatele testelor de sănătate și anatomia sa remarcabilă, Champ este un exemplu elocvent al standardelor înalte ale rasei.

Contactați-ne pentru mai multe informații despre acest superb exemplar!

Pedigree

Walker Vom Bierstadter HofLarry vom Bierstadter HofCronos del Seprio
Wulkana vom Bierstadter Hof
Shakira vom Bierstadter HofFulz di Zenevredo
Josey vom Wingerts-Graben
Kia di Casa BeggiatoThomas di Casa BeggiatoNox dei campi Robbiati
Nulla di Casa Beggiato
Ruby dei TemplariVargo di Zenevredo
Nadine von Bellissimo

Canisa Ciobanesc German - Casa di Arancina

Canisa Casa di Arancina, specializată în creșterea de Ciobanesc German, a fost fondată în 2015 în București. Exemplarul Ara a fost sursa de inspirație pentru această pasiune și dezvoltarea canisei. Colaborarea cu canise de exceptie are ca scop obținerea exemplarelor remarcabile și selecția indivizilor cu genetică excelentă.

Galerie Video

Sigla Clubul Național al Ciobănescului German din Germania (Verein für Deutsche Schäferhunde) dedicat exclusiv ciobănescului german.
Logo-ul Federației Chinologice Internaționale evidențiază standardul rasei Ciobănescului German, recunoscut pe plan mondial pentru calitățile sale remarcabile.
Sigla Clubului National de Ciobanesc German
Logo-ul Asociației Chinologice Române pune în valoare tradiția și calitățile de excepție ale Ciobănescului German, promovând standarde ridicate în creșterea și îngrijirea acestor câini.
Logo-ul Asociației Metropolitane București este un simbol al dedicării față de Ciobănescul German și de standardele ridicate ale acestei rase remarcabile.