Despre Noi

Canisă Ciobănesc German - București

Pregătiti să îndeplinească orice sarcină

Canisa Ciobanesc German Casa di Arancina este o canisă de situată in Bucuresti. Experiență în creșterea și selecția exemplarelor cu caracter echilibrat ne recomandă. Ne mândrim cu ceea ce realizăm și suntem fericiți să împărtășim cu voi.

Staff Canisa Ciobanesc German Casa di Arancina Bucuresti :)

Pasiune și dedicare în selecția ciobănescului german

Canisa Casa di Arancina iubește Ciobanescul German dintotdeauna. Colaborăm strâns cu canise de exceptie , obținând reputație prin pasiune.

Oferim câinilor condiții optime pentru dezvoltare și performanțe remarcabile. Excelența este prioritatea noastră. Investim în cea mai înaltă calitate.

Casa di Arancina respectă cerințele Clubului Ciobanesc German – SV Germania. Suntem dedicați să creștem Ciobănești Germani sănătoși și echilibrați, devenind membri iubiți în familii.

Pui ciobanesc german dragut alintat.

Copiii iubesc animalele și viceversa

Animalele de companie și copiii au o legătură specială, bazată pe iubire și loialitate. Această legătură aduce bucurie și încredere în viața copiilor.

Copiii sunt adesea atrași de animalele de companie datorită personalității lor jucaușe și prietenoase. Aceste trăsături ale animalelor de companie oferă copiilor prieteni de nădejde cu care să se distreze și să împărtășească momente speciale.

În același timp, animalele de companie, oferă copiilor un sentiment de confort și siguranță. Prin simpla prezență a animalelor de companie, copiii se simt înconjurați de dragoste și sprijin.

Beneficiile copiilor care cresc cu animale de companie

Copiii care trăiesc cu animale de companie beneficiază de dezvoltare socială îmbunătățită. Aceștia dezvoltă abilități de comunicare și interacțiune prin legătura specială cu animalele.

Îmbunătățește sănătatea mentală și fizică a copiilor. Efectul calmant al animalelor și activitățile cu ele aduc beneficii.

Copiii devin responsabili și empatici în îngrijirea animalelor. Prezența unui animal de companie reduce stresul și anxietatea.

Animalele oferă sprijin emoțional și confort în momentele dificile. Partenerii valoroși în dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Canisă Ciobănesc German - Casa di Arancina

Canisa Casa di Arancina, specializată în creșterea de Ciobănesc German, a fost fondată în 2015 în București. Exemplarul Ara a fost sursa de inspirație pentru această pasiune și dezvoltarea canisei. Colaborarea cu canise de exceptie are ca scop obținerea exemplarelor remarcabile și selecția indivizilor cu genetică excelentă.

Galerie Video

Sigla Clubul Național al Ciobănescului German din Germania (Verein für Deutsche Schäferhunde) dedicat exclusiv ciobănescului german.
Logo-ul Federației Chinologice Internaționale evidențiază standardul rasei Ciobănescului German, recunoscut pe plan mondial pentru calitățile sale remarcabile.
Sigla Clubului National de Ciobanesc German
Logo-ul Asociației Chinologice Române pune în valoare tradiția și calitățile de excepție ale Ciobănescului German, promovând standarde ridicate în creșterea și îngrijirea acestor câini.
Logo-ul Asociației Metropolitane București este un simbol al dedicării față de Ciobănescul German și de standardele ridicate ale acestei rase remarcabile.