Megan
von Hingabe

Info

Canisa Casa di Arancina

Dam born:      02 Ianuarie 2023

Pedigree:       ROI 23-21086

Microchip:    380260102439822

DNA:               Geprüft

HD:                 Normal

ED:                 Normal

Megan von Hingabe este produsul încrucișării a doi Ciobănești Germani excepționali: Saul della Valcuvia și Aifa von Hingabe.

Saul della Valcuvia este un mascul cu un pedigree impresionant, cunoscut pentru trăsăturile sale masculine și expresivitatea remarcabilă. Se evidențiază prin structura corectă a corpului său, cu o cap masculin, cușca înaltă, spate drept și fund bine poziționat. Cu un temperament încrezător și un caracter bine definit, Saul se dovedește a fi un exemplar remarcabil, cu mișcări fluide și grațioase.

Pe de altă parte, mama lui Megan, Aifa von Hingabe, este o femelă aleasă cu grijă pentru a completa linia lui Mondo di Casa Palomba.

Megan von Hingabe este rezultatul combinației acestor pedigree prestigioase, moștenind trăsături excelente atât de la tatăl său, cât și de la mama sa. Cu un potențial genetic remarcabil, Megan promite să fie o prezență strălucitoare printre Ciobăneștii Germani, contribuind la îmbunătățirea standardului rasei și continuarea tradiției familiei Hingabe.

Pedigree

Saul della ValcuviaMondo di Casa PalombaWilly vom Kuckucksland
Nita della Valcuvia
Era della ValcuviaUlkan von Maikhus
Zara della Valcuvia
Aifa von HingabeIwo von der PlassenburgBallack von der Brucknerallee
Diva von der Plassenburg
Haifa vom FichtenschlagFaxo vom Fichtenschlag
Ronda vom Fichtenschlag

Canisă Ciobănesc German - Casa di Arancina

Canisa Casa di Arancina, specializată în creșterea de Ciobănesc German, a fost fondată în 2015 în București. Cu pasiune pentru rasa ciobanesc german și dedicație pentru pui, suntem sursa ta de încredere pentru acești minunați patrupezi. Descoperă farmecul unui pui ciobanesc german în fiecare zi! Aici găsești cei mai buni prieteni cu blană.

Galerie Video

Sigla Clubul Național al Ciobănescului German din Germania (Verein für Deutsche Schäferhunde) dedicat exclusiv ciobănescului german.
Logo-ul Federației Chinologice Internaționale evidențiază standardul rasei Ciobănescului German, recunoscut pe plan mondial pentru calitățile sale remarcabile.
Sigla Clubului National de Ciobanesc German
Logo-ul Asociației Chinologice Române pune în valoare tradiția și calitățile de excepție ale Ciobănescului German, promovând standarde ridicate în creșterea și îngrijirea acestor câini.
Logo-ul Asociației Metropolitane București este un simbol al dedicării față de Ciobănescul German și de standardele ridicate ale acestei rase remarcabile.