Kelliy
von Hingabe

Info

Canisa Casa di Arancina

Dam born:      10 Septembrie 2022

Pedigree:       ROI  22/188062

Microchip:      380260102322870

DNA:               Geprüft

HD:                 Normal

ED:                 Normal

Kelliy von Hingabe este un exemplar remarcabil al rasei Ciobănesc German.

Cu o anatomie impresionantă, Kelliy demonstrează o structură fizică robustă, specifică acestei rase. Aspectul său este în concordanță cu standardul de frumusețe al Ciobănescului German.

Parul său dens și bine întreținut evidențiază frumusețea și eleganța caracteristică rasei. Ochii săi expresivi reflectă inteligența și vigilența specifică Ciobănescului German, adăugând un plus de expresivitate feței sale.

Cu o osatură puternică și proporționată, Kelliy emană atât forță, cât și grație, trăsături definitorii pentru această rasă. Personalitatea sa puternică și caracterul echilibrat o fac un companion de încredere și loial.

Federația Chinologică Internațională (FCI) este organismul global de conducere pentru toate rasele de câini, reglementând standardele rasiale, evenimentele canine și activitățile de reproducere la nivel mondial.

Pedigree

Saul della ValcuviaMondo di Casa PalombaWilly vom Kuckucksland
Nita della Valcuvia
Era della ValcuviaUlkan von Maikhus
Zara della Valcuvia
Garda von HingabeIwo von der PlassenburgBallack von der Brucknerallee
Diva von der Plassenburg
Brenda von HingabeHaldo di Ca'San Marco
Haifa vom Fichtenschlag

Canisă Ciobănesc German - Casa di Arancina

Canisa Casa di Arancina, specializată în creșterea de Ciobănesc German, a fost fondată în 2015 în București. Cu pasiune pentru rasa ciobanesc german și dedicație pentru pui, suntem sursa ta de încredere pentru acești minunați patrupezi. Descoperă farmecul unui pui ciobanesc german în fiecare zi! Aici găsești cei mai buni prieteni cu blană.

Galerie Video

Sigla Clubul Național al Ciobănescului German din Germania (Verein für Deutsche Schäferhunde) dedicat exclusiv ciobănescului german.
Logo-ul Federației Chinologice Internaționale evidențiază standardul rasei Ciobănescului German, recunoscut pe plan mondial pentru calitățile sale remarcabile.
Sigla Clubului National de Ciobanesc German
Logo-ul Asociației Chinologice Române pune în valoare tradiția și calitățile de excepție ale Ciobănescului German, promovând standarde ridicate în creșterea și îngrijirea acestor câini.
Logo-ul Asociației Metropolitane București este un simbol al dedicării față de Ciobănescul German și de standardele ridicate ale acestei rase remarcabile.