Masculi

Canisă Ciobănesc German - București

Pregătiți să îndeplinească orice sarcină

Explorând Eleganța și Forța Ciobanescului German: În Canisa Noastră, Descoperiți Parteneri de Încredere cu Caracteristici Remarcabile – Loialitate Neclintită, Inteligență Strălucitoare și O Protecție de Neegalat.
Mascul ciobanesc german in pozitie la teren.

Bun venit pe pagina web Masculi, dedicată masculilor Canisei Casa di Arancina – Canisa Ciobanesc German, specializată în creșterea și selecția ciobănescului german. Suntem o echipă pasionată de această rasă nobilă. Ne concentrăm pe obținerea și promovarea exemplarelor de înaltă calitate, cu un temperament echilibrat și un potențial remarcabil.

La Canisa Casa di Arancina, avem o linie genetică excelentă de ciobănesc german, obținută prin selecție atentă și îngrijire deosebită. Fiecare mascul prezentat pe această pagină este un reprezentant de vârf al rasei, cu pedigree de încredere și performanțe deosebite în diverse domenii.

Caracteristicile și temperamentul masculilor noștri sunt aspecte esențiale care ne diferențiază. În plus, fiecare exemplar este crescut într-un mediu stimulant și echilibrat, fiind socializat încă de la o vârstă fragedă.

Sănătatea și starea fizică a masculilor noștri sunt o prioritate deosebită. Colaborăm cu medici veterinari specializați, care ne ajută să menținem standarde ridicate de sănătate. Ne asigurăm că fiecare exemplar este supus unui program riguros de îngrijire medicală.

Pe pagina noastră veți găsi informații detaliate despre fiecare mascul în parte, inclusiv pedigree, performanțe anterioare, teste de sănătate și imagini relevante.

Dacă sunteți interesat să achiziționați un mascul Canisa Casa di Arancina, vă invităm să ne contactați prin formularul de contact. De asemnea echipa noastră dedicată va fi încântată să vă răspundă la întrebări și să vă ofere informațiile necesare.

Mulțumim că ați ales să vizitați pagina noastră și suntem nerăbdători să vă ajutăm să găsiți un mascul deosebit din Canisa Casa di Arancina.

Canisă Ciobănesc German - Casa di Arancina

Canisa Casa di Arancina, specializată în creșterea de Ciobănesc German, a fost fondată în 2015 în București. Exemplarul Ara a fost sursa de inspirație pentru această pasiune și dezvoltarea canisei. Colaborarea cu canise de exceptie are ca scop obținerea exemplarelor remarcabile și selecția indivizilor cu genetică excelentă.

Galerie Video

Sigla Clubul Național al Ciobănescului German din Germania (Verein für Deutsche Schäferhunde) dedicat exclusiv ciobănescului german.
Logo-ul Federației Chinologice Internaționale evidențiază standardul rasei Ciobănescului German, recunoscut pe plan mondial pentru calitățile sale remarcabile.
Sigla Clubului National de Ciobanesc German
Logo-ul Asociației Chinologice Române pune în valoare tradiția și calitățile de excepție ale Ciobănescului German, promovând standarde ridicate în creșterea și îngrijirea acestor câini.
Logo-ul Asociației Metropolitane București este un simbol al dedicării față de Ciobănescul German și de standardele ridicate ale acestei rase remarcabile.