Ciobanesc German Bucuresti Contact

Canisa Ciobanesc German - Contact

Contact

Avem răspunsurile și suportul de care ai nevoie pentru rasa Ciobanesc German București Contact – Canisa Casa di Arancina

Contactează-ne și află mai multe!

Ciobanesc German Bucuresti Contact
Suntem aici să răspundem întrebărilor tale și să oferim suportul necesar.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui nou membru al familiei sau aveți întrebări despre antrenament, îngrijire sau orice alt aspect legat de Ciobănescul German, suntem aici să vă ajutăm.

Ne bucurăm să intrăm în contact cu tine! Dacă ai întrebări, nelămuriri sau dorești să afli mai multe informații despre Canisa Casa di Arancina București și cățelușii noștri Ciobanesc German deosebiți, te rugăm să ne contactezi folosind informațiile de mai jos.

Vă asigurăm că vom răspunde cât mai curând posibil la mesajul dvs. și vom depune toate eforturile pentru a vă oferi suportul necesar. Ne pasă de fiecare vizitator și client și ne dorim să vă asigurăm o experiență plăcută în relația cu noi.

Descoperă pasiunea și excelența în creșterea de Ciobanesc German.

Pentru detalii suplimentare si informatii despre disponibilitate, va recomand sa contactati direct Canisa Casa di Arancina folosind detaliile de mai jos.

Ciobanesc German Bucuresti Contact

Ciobanesc German Bucuresti Contact

Locație:

Bucuresti
Drumul Taberei
Sector 6

Contact Telefonic:

+40 (756) 403 323

Email:

contact@hlm.ro
info@hlm.ro

Formular de contact


Canisa Ciobanesc German - Casa di Arancina

Canisa Casa di Arancina, specializată în creșterea de Ciobanesc German, a fost fondată în 2015 în București. Exemplarul Ara a fost sursa de inspirație pentru această pasiune și dezvoltarea canisei. Colaborarea cu canise de exceptie are ca scop obținerea exemplarelor remarcabile și selecția indivizilor cu genetică excelentă.

Galerie Video

Sigla Clubul Național al Ciobănescului German din Germania (Verein für Deutsche Schäferhunde) dedicat exclusiv ciobănescului german.
Logo-ul Federației Chinologice Internaționale evidențiază standardul rasei Ciobănescului German, recunoscut pe plan mondial pentru calitățile sale remarcabile.
Sigla Clubului National de Ciobanesc German
Logo-ul Asociației Chinologice Române pune în valoare tradiția și calitățile de excepție ale Ciobănescului German, promovând standarde ridicate în creșterea și îngrijirea acestor câini.
Logo-ul Asociației Metropolitane București este un simbol al dedicării față de Ciobănescul German și de standardele ridicate ale acestei rase remarcabile.