Monte

Canisă Ciobănesc German - București

Monte Ciobănesc German: Caracteristici

Descoperă în detaliu totul despre Monte Ciobănesc German: originea sa fascinantă, trăsăturile distincte care îl definesc și ghidul complet de îngrijire esențial pentru această rasă robustă și inteligentă.

02.09.2022
26.03.2023
30.09.2023

Bun venit pe pagina noastra - Împerecheri Selecte de Ciobănesc German Casa di Arancina.

Suntem o canisă situată în București, specializată în reproducția exemplarelor de ciobănești germani cu certificate de displazie emise de SV Germania, examene de frumusețe și lucru, precum și teste ADN.

La Casa di Arancina, ne angajăm să aducem pe lume urmași de calitate superioară, prin selecția atentă a perechilor de reproducție. Colaborăm cu parteneri de încredere, respectând rigorile standardelor de sănătate și performanță ale rasei. În primul rând, testele de displazie certificate de SV Germania demonstrează angajamentul nostru pentru obținerea câinilor fără afecțiuni genetice.

În plus, examenele de frumusețe și lucru completează imaginea de ansamblu asupra calităților și potențialului exemplarelor noastre. De aceea ne asigurăm că împerecherile sunt realizate în conformitate cu standardele rasei.

Testele ADN sunt esențiale pentru a confirma linia genetică și a oferi o transparență absolută clienților noștri. În esență testele aduc claritate asupra originii și patrimoniului genetic al cățelușilor, oferind astfel o încredere sporită în alegerile făcute.

În concluzie, la Canisa Casa di Arancina, avem un angajament puternic față de calitate, sănătate și standarde profesionale în împerecherile noastre. Încurajăm iubitorii de câini să ne contacteze pentru a beneficia de experiența noastră și pentru a adăuga în familia lor un pui de ciobănesc german de înaltă calitate, cu un pedigree autentic și un potențial remarcabil.

Canisă Ciobănesc German - Casa di Arancina

Canisa Casa di Arancina, specializată în creșterea de Ciobănesc German, a fost fondată în 2015 în București. Exemplarul Ara a fost sursa de inspirație pentru această pasiune și dezvoltarea canisei. Colaborarea cu canise de exceptie are ca scop obținerea exemplarelor remarcabile și selecția indivizilor cu genetică excelentă.

Galerie Video

Sigla Clubul Național al Ciobănescului German din Germania (Verein für Deutsche Schäferhunde) dedicat exclusiv ciobănescului german.
Logo-ul Federației Chinologice Internaționale evidențiază standardul rasei Ciobănescului German, recunoscut pe plan mondial pentru calitățile sale remarcabile.
Sigla Clubului National de Ciobanesc German
Logo-ul Asociației Chinologice Române pune în valoare tradiția și calitățile de excepție ale Ciobănescului German, promovând standarde ridicate în creșterea și îngrijirea acestor câini.
Logo-ul Asociației Metropolitane București este un simbol al dedicării față de Ciobănescul German și de standardele ridicate ale acestei rase remarcabile.