Pui de excepție la Canisa Casa Ara: Genetica de top întâlnită în București

Catelusi Canisa Ciobanesc German Bucuresti
Catelusi Canisa Ciobanesc German Bucuresti - bec infrarosu

11 catelusi canisa ciobanesc german

Canisa Casa Ara din București a fost martora unei bucurii – Ara a adus pe lume 11 pui. Ea s-a imperecheat cu Dallas di Casa Pastori, ambii având teste de displazie atestate SV Germania și ADN.

Combinație genetică remarcabilă:
Ara și Dallas di Casa Pastori provin din parinti cu performanțe excepționale. Canisa Casa Ara și Canisa Ciobanesc German asigură genetica de top în București.

Comoară de 11 pui:
Imperecherea a adus 11 catelusi in canisa ciobanesc german minunați – 5 femele și 6 masculi, o încântare pentru ochi.

Teste de displazie atestate SV Germania și ADN:
Ara și Dallas di Casa Pastori au trecut teste de displazie atestate SV Germania, garantând sănătatea lor.

Canisa Casa Ara – pasiune și dedicare:
Canisa Casa Ara din București este recunoscută în creșterea ciobănescului german. Pasiunea și dedicarea lor asigură calitatea.

Mate outcomingul – garanția excelenței:
Cu genetica de top și îngrijirea oferită de Canisa Casa Ara, puii se anunță de excepție.

Concluzie:
Imperecherea reușită la Canisa Casa Ara din București a adus pe lume 11 pui de genetica de top. Cu teste de displazie atestate SV Germania și ADN, acești pui promit să fie de excepție.

Canisa Ciobănesc German respectă cerințele stricte stabilite de CNGG și SV. Mai mult, ne asigurăm că doar cei mai sănătoși și puternici câini sunt reprodusi pentru a obține o rasă robustă și sănătoasă.

La Canisa Casa Ara, ne angajăm să oferim cățeilor noștri cele mai bune condiții de creștere și îngrijire posibile.  Datorită interesului ridicat și calității deosebite a acestor cățeluși de Ciobănesc German, vă recomandăm să rezervați cât mai curând posibil.

Drept urmare, pentru cei interesați să achiziționeze un astfel de câine, este important să găsiți un crescător de încredere, care acordă o atenție deosebită împerecherii și selecției câinilor. Astfel, vă puteți asigura că veți avea un companion puternic, inteligent și sănătos, alături de voi mulți ani.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *