Canisa Ciobanesc German
Galerie

Canisa Ciobanesc German - Bucuresti​

Colectie de Imagini

Bine ați venit în lumea noastră minunată, unde Ciobănescul German primează. Inimile noastre se umplu de dragoste și devotament pentru aceasta rasa. Canisa Ciobanesc German, situată în București, este mai mult decât un loc de naștere a rasei – este o oază de legături puternice și pasiune pentru îngrijire.

Colecție de imagini

Galerie Video

Cuib A - 22.05.2023

Canisa Ciobănesc German - Casa di Arancina

Am selectat cele mai frumoase și reprezentative imagini cu Ciobanesc GermanCanisa Casa di Arancina. Dorim a vă oferi o privire de ansamblu asupra pasiunii și angajamentului nostru față de această rasă de câini.

Vă invităm să explorați cu atenție galeriile foto și să vă bucurați de frumusețea și spiritul competitiv al acestei rase de câini.

Fiecare fotografie reflectă efortul și dedicarea noastră, atât în pregătirea pentru competiții, cât și în timpul acestora.

Fiecare imagine transmite eleganță, putere și loialitatea caracteristică acestor câini minunați.

În galeriile noastre foto veți putea admira Ciobanești Germani excepționali în diverse situații. Fotografii de la antrenamente intense și pregătiri pentru competiții până la momente de relaxare și afecțiune în compania familiilor lor.

 

Campioni cu Incredere și Conexiune Specială

Ne-am dedicat mult timp și efort pentru a forma acești câini în campioni, iar rezultatele noastre sunt evidente în aceste imagini. Încrederea și conexiunea specială pe care o avem cu această rasă sunt reflectate în fiecare fotografie.

Vă asigurăm că veți experimenta bucuria și fericirea de a avea un Ciobanesc German alături de dumneavoastră.

Canisa Casa di Arancina respectă cerințele stricte stabilite de CNGG și SV Germania. Mai mult, ne asigurăm că doar cei mai sănătoși și puternici câini sunt reprodusi pentru a obține o rasă robustă și sănătoasă. 

Exemplarele noastre deosebite, fiecare dintre ele dețin atât dreptul de montă, cât și un pedigree autentic și complet. Asigurăm transparență totală și documentație completă pentru fiecare exemplar, inclusiv pedigree-ul complet și toate certificatele necesare. 

Drept urmare, pentru cei interesați să achiziționeze un pui, este important să găsiți un crescător de încredere, care acordă o atenție deosebită împerecherii și selecției câinilor.

Astfel, vă puteți asigura că veți avea un companion puternic, inteligent, loial și sănătos, alături de voi mulți ani.

Vă mulțumim pentru interesul acordat și pentru vizitarea site-ului nostru!

Canisă Ciobănesc German - Casa di Arancina

Canisa Casa di Arancina, specializată în creșterea de Ciobănesc German, a fost fondată în 2015 în București. Cu pasiune pentru rasa ciobanesc german și dedicație pentru pui, suntem sursa ta de încredere pentru acești minunați patrupezi. Descoperă farmecul unui pui ciobanesc german în fiecare zi! Aici găsești cei mai buni prieteni cu blană.

Galerie Video

Sigla Clubul Național al Ciobănescului German din Germania (Verein für Deutsche Schäferhunde) dedicat exclusiv ciobănescului german.
Logo-ul Federației Chinologice Internaționale evidențiază standardul rasei Ciobănescului German, recunoscut pe plan mondial pentru calitățile sale remarcabile.
Sigla Clubului National de Ciobanesc German
Logo-ul Asociației Chinologice Române pune în valoare tradiția și calitățile de excepție ale Ciobănescului German, promovând standarde ridicate în creșterea și îngrijirea acestor câini.
Logo-ul Asociației Metropolitane București este un simbol al dedicării față de Ciobănescul German și de standardele ridicate ale acestei rase remarcabile.